Кадър, Анжелика Срабянц, ИнстаграмТрагичен инцидент завърши със смъртта на известна манекенка. Известната

...
Кадър, Анжелика Срабянц, ИнстаграмТрагичен инцидент завърши със смъртта на известна манекенка. Известната
Коментари Харесай

Загина известна манекенка в Истанбул

Кадър, Анжелика Срабянц, Инстаграм

Трагичен случай приключи със гибелта на известна манекенка. 

Известната украинска манекенка Анжелика Срабянц е починала при загадъчни условия в Турция. Разследващите позволяват, че Срабянц може да е била убита от приятеля й.

33-годишната манекенка е починала на 11 юни, откакто е паднала от терасата на жилището, в който живеела с приятеля си. Апартаментът се намирал на петия етаж в квартал на Истанбул. Жената е умряла от раните си в кола за спешна помощ на път за болница, написа лупа.бг.

Тя е паднала от петия етаж след скандал с приятеля й. Той е задържан и е обвинен в преднамерено ликвидиране.

По информация на украинското издание страна.ua вечерта на 11 юни двойката е вечеряла в ресторант в Истанбул. При прибирането си двамата се скарали в такси, като абсурдът траял в жилището им, при което младата жена излязла на терасата на жилището. По думите на приятеля й Бурак Ерджан тя очевидно е желала да скочи от терасата, той я хванал, с цел да я задържи, само че не съумял да я избави. Междувременно Ерджан съумял да снима малко видео с телефона си на случилото се.
               

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР